Annelies

Sinds 1993 geïnspireerd door de 5 ritmes,  dans ik al jaren mijn leven.     In 2011 en ben ik door Gabrielle Roth en haar team opgeleid tot docent 5rhythms.
Dans is voor mij bidden met de voeten. De dansvloer een heilige en veilige ruimte om te onderzoeken, te openen, om te vallen en weer op te staan. Voor goede en slechte dagen. In de dans vind ik mijn (bewegings)vrijheid en plezier. Ik leer me te verbinden met wat er in mij beweegt, met de ander, met het grote geheel. Zo groei ik. Dit vergroot mijn levensvreugde, creativiteit, bewegingsruimte, LIEFDE en verwondering. Dit wil ik graag met jullie delen.  
Want het leven is te mooi om het niet voluit met alles er op en er aan te LEVEN.
Holding the Space
Verder werk ik sinds 1998 met veel plezier als docent  nieuwsgierigheid op een middelbare school waar ik lessen geef in drama/kunst en dans. Wie ben je?  Hoe kunnen we elkaar zien en met respect behandelen? Waar zit je kracht, jouw eigenste unieke zijn? Dat is wat ik wil weten. Dat is waar ik de leerlingen aan wil herinneren.

Inspiratie vind ik in de natuur, het zitten bij een vuurtje de zee , het ritme van de seizoenen, het kloppen van mijn hart, mijn trommel,  vrienden en vriendinnen, mijn dochter, kunst, muziek, gedichten.  Kortom: het leven zelf.

Opleiding
Tevens heb ik de opleiding tot Psychosynthese Counseler Gids afgerond bij het Centrum Psychosynthese Amersfoort.  In 2014 de opleiding tot Open Floor docent. Op het moment laat ik me inspireren door shamanisme, Vrouwencircels en ben ik in training bij Sifra Nooter: De magie van de Vrouwelijke Sexualiteit. Tevens ga ik een training volgen bij Daan van Kampenhout.